Η Πιο γρήγορη αλλαγή σε Pit Stops από την Williams F1

Pin It

 

Η το πλήρωμα της ομάδα Williams F1 χρειάζεται μόνο 1,92 δευτερόλεπτα στα Pit Stops το αυτοκίνητο του Felipe Massa το 2016 στο Grand Prix της F1 στην Ευρώπη στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, της πόλης του Μπακού που φιλοξένησε για πρώτη φορά την Formula 1 GP. Χρειάζεται περισσότερο από 1,92 δευτερόλεπτα για να πει κανείς και το "Αζερμπαϊτζάν".

Η Williams κατέγραψε τρεις από τις τέσσερις ταχύτερες στάσεις σε αυτόν τον αγώνα, με τη διαδικασία αυτή που κατέχει το ρεκόρ για την ταχύτερη στάση στα pit στα 1,92 δευτερόλεπτο. Η ομάδα του Red Bull οδηγού Mark Webber παρουσίασε την ίδια στιγμή μερικά χρόνια πριν, που πέτυχε η ομάδα του Red Bull στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών του 2013. Η Red Bull's 1,92-δευτερόλεπτα το 2013 ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη στάση pit να πέσει κάτω από την σημαία στα 2,0 δευτερολέπτων, όταν πρόκειται για τους επίσημους χρόνους.

Στην πραγματικότητα, το 2016 Grand Prix της Ευρώπης στο Μπακού είναι έναν αρκετά καλών και γρήγορων στάσεων: 21 από τις 33 στάσεις pit σε αυτόν τον αγώνα έφτασαν κάτω από 3,0 δευτερολέπτων.



ΠΗΓΗ: autoweek.com

Διαβάστε την συνέχεια

Pin It

Who's Online

We have 116 guests and no members online

News Flash

Ατέλειωτο Ζουμ με ατελείωτες εικόνες

Read more ...

Μια δουλειά και αυτή λάθος Part 1

Read more ...

Illusion 2

Read more ...

Όταν τα Δέντρα «πεινάνε»!

Read more ...

Διάσημες γυναίκες που φορούν περούκες συνεχώς

Read more ...

Θυμόσαστε τον Azis Mrazish; Δεν θα το πιστέψετε για την αλλαγή που έκανε

 Σίγουρα θυμάστε τον σκανδαλιάρη διάσημο Azis, ο οποίος, με τα μουσικά του βίντεο έγινε άφησε εποχή ακόμα και με τις διαφορές

Read more ...