Οι πέντε πιο τρελές συλλογές στον κόσμο

Pin It
Μάλλον μόνο μία από τις συλλογές της συλλογής είναι πραγματικά χρήσιμη, αλλά τα υπόλοιπα θα είναι χρήσιμα μόνο στους ιδιοκτήτες και τους εραστές τους να μιλάνε για αυτά τα περίεργα πράγματα. Πέντε από τις πιο τρελές συλλογές εμμονικών ανθρώπων.

 

 

 Προφυλακτικά
Η 27χρονη Tonier από τη Νορβηγία συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι ήθελε να συλλέξει χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Αυτό συνέβη το 2010, όταν ο φίλος της έφερε κάποια προφυλακτικά με μια ελκυστική μυρωδιά. Η κοπέλα ζήτησε να κρατήσει το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό ως αναμνηστικό, το οποίο έβαλε τέλος στη σχέση, αλλά ήταν και η αρχή μιας μεγάλης συλλογής. Με την πάροδο του χρόνου, άρχισε να ζητά προφυλακτικά από τους φίλους της, για τα οποία κέρδισε επάξια το ψευδώνυμο "Tonya το προφυλακτικό".

Η συλλογή ανέρχεται σε 1921 προφυλακτικά!!!! Όλα τα "προϊόντα" από καουτσούκ κρέμονται στους τοίχους του υπνοδωματίου. Είναι έτοιμη να πληρώσει 77 δολάρια για ένα χρησιμοποιούμενο προφυλακτικό, προσθέτοντας άλλα 15 δολάρια εάν ο αποστολέας συμπληρώσει στο πακέτο και τη φωτογραφία του.

 

 


PokemonΠροσπαθώντας να συγκεντρώσει όλους τα Pokemon, η 26χρονη Lisa Courtney, έγινε ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης συλλογής στον κόσμο, η οποία έχει περισσότερα από 16 χιλιάδες κομμάτια. Χρειαστήκαν 17 χρόνια για να τα συγκεντρώσει. Η Lisa είναι κάτοχος ρεκόρ για το βιβλίο των Guinness Records από το 2009, όταν είχε "μόνο" 12,113 Pokemon. Η κοπέλα εξακολουθεί να αναπληρώνει τη συλλογή, ξοδεύοντας πάνω από 7 ώρες την ημέρα αναζητώντας νέα αντίγραφα.

 

 

 


Δίσκοι Βινυλίου


Ο Zero Freitas, ένας 62χρονος επιχειρηματίας από τη Βραζιλία, έχει συλλέξει Δίσκους βινυλίου όλη τη ζωή του. Ταξιδεύει στον κόσμο, αγοράζοντας Δίσκους από άλλους γνωστούς συλλέκτες. Για παράδειγμα, ο Zero αγόρασε 3 εκατομμύρια Δίσκους από τον πρώην ιδιοκτήτη ενός μουσικού καταστήματος τον Paul Mawainney. Ένας επιχειρηματίας υποστηρίζεται από μια ομάδα διεθνών εθελοντών που συνάπτουν συναλλαγές για λογαριασμό του στη Νέα Υόρκη, στην πόλη του Μεξικού, στο Κάιρο, στη Νιγηρία και στη Νότια Αφρική. Χάρη στις προσπάθειές τους, ο Freitas λαμβάνει χιλιάδες Δίσκους ετησίως.

Για να γίνει μια μεγάλη συλλογή, η οποία ήδη περιλαμβάνει περισσότερα από 13 εκατομμύρια αρχεία, ο Zero ίδρυσε τη μουσική και μη κερδοσκοπική οργάνωση Emporium, η οποία θα λειτουργήσει ως μουσική βιβλιοθήκη. Σκοπεύει να ψηφιοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής Και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο γιατί περίπου το 80% της βραζιλιάνικης μουσικής που ηχογραφήθηκε τον 20ό αιώνα υπάρχει μόνο σε δίσκους LP.

 

 

 

 


Δοχεία μπύρας

 Ο Gene Judd, συγκέντρωσε μια τεράστια συλλογή από κουτάκια μπύρας, μεταξύ των οποίων και τα πιο σπάνια, όπως για παράδειγμα ένα από τα πρώτα κουτιά του Krueger, το οποίο κυκλοφόρησε το 1935 μετά την κατάργηση της ποτοαπαγόρευσης. Και το 2014 ο Judd αγόρασε την μπύρα Fox Deluxe, την ύπαρξη της οποίας κανείς δεν γνώριζε μέχρι τη στιγμή της αγοράς.

 

 

 


Κούκλες

 Το πάθος της 36χρονης Marilyn Mansfield έγινε υπερ-ρεαλιστική χειροποίητη κούκλα. Όλα τα δωμάτια στο σπίτι της στο Staten Island ειναι γεμάτα κούκλες, και νοιάζεται για αυτές σαν να ήταν τα πραγματικά παιδιά της. Η συνολική συλλογή αποτελείται από 300 αντίτυπα. Ο σύζυγος Zot Omog δεν είναι ενάντια στην εμμονή της αυτή και την βοηθάει να ολοκληρώσει ακόμη και ένα νέο δωμάτιο ειδικά για κούκλες.

 

 

ΠΗΓΗ: fishki.net

Pin It

Who's Online

We have 249 guests and no members online

News Flash

Ατέλειωτο Ζουμ με ατελείωτες εικόνες

Read more ...

Μια δουλειά και αυτή λάθος Part 1

Read more ...

Illusion 2

Read more ...

Όταν τα Δέντρα «πεινάνε»!

Read more ...

Διάσημες γυναίκες που φορούν περούκες συνεχώς

Read more ...

Θυμόσαστε τον Azis Mrazish; Δεν θα το πιστέψετε για την αλλαγή που έκανε

 Σίγουρα θυμάστε τον σκανδαλιάρη διάσημο Azis, ο οποίος, με τα μουσικά του βίντεο έγινε άφησε εποχή ακόμα και με τις διαφορές

Read more ...