H Κατασκευή του Stonehenge (108 Φώτο)

Pin It

Τι πιστεύετε ότι απεικονίζεται στις φωτογραφίες - η αποκατάσταση του Stonehenge ή η κατασκευή του;

 

Αυτές οι εικόνες φέρεται ότι τραβήχτηκαν κατά την διαδικασία κατασκευής του Stonehenge, όπως ισχυρίζεται ο συντάκτης του άρθρου, οι φωτογραφίες λήφθηκαν το 1954.


Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι μας δείχνουν αυτές οι φωτογραφίες.

 

Στόουνχεντζ.
Σε όλες τις εποχές, όλες οι κυβερνήσεις (και κυρίως οι κυβερνητικοί κύκλοι) ασχολήθηκαν με πλαστογραφία. Φωτογραφίες του 1954 και του 1958.

 

Η πρώτη αντίδραση που υπήρξε από τους αναγνώστες, οι οποίοι συνεχίζουν να λένε περί... «εσοχή», «αποκατάσταση», «αντικατάσταση» των «αρχαίων Μεγαλίθων», είναι πεπεισμένοι ότι δεν ήταν αρκετό να γίνει χωρίς εξηγήσεις. Στις πρώτες φωτογραφίες, ξεκινώντας από την 1η, που βρίσκεται παραπάνω, βλέπετε λευκούς κύκλους που υποδηλώνουν θέσεις για μελλοντικούς "Μεγάλιθους". Αυτός είναι ο «χώρος εργασίας» για τους κατασκευαστές. Το ότι υπάρχουν σημάδια από ασβέστη στις τρύπες, και πάνω στο άθικτο γκαζόν υποδηλώνουν πως οι "Μεγάλιθοι" δεν εξάγονται σαν τα καρότα, μη αφήνοντας κανένα ίχνος αυτής της διαδικασίας....

Περαιτέρω, αν κοιτάξετε τις εικόνες πιο προσεκτικά, θα δείτε τόσο στρατιώτες όσο και συρματοπλέγματα στην περιοχή και άλλες λεπτομέρειες που μας λένε ότι από ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά το «cyclopean building» του αρχαίου Druid-Atlanto-Asuro-Syrian-Aryan ήταν ένα αντικείμενο προστατευόμενου καθεστώτος. Θα δείτε "άτομα" που δεν είναι υπάλληλοι, οικοδόμοι, εργαζόμενοι, ή γειτονικοί κάτοικοι.

 

 

 

 Ο συγγραφέας μάλιστα παραθέτει κάποιους, όπως τους αποκαλεί "ελάχιστα γνωστά γεγονότα":
1. Για πρώτη φορά στην περιοχή του Stonehenge, πραγματοποιήθηκαν στρατιωτικές ασκήσεις το 1898.
2. Από τότε και μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Υπουργείο Άμυνας αγόρασε μεγάλες εκτάσεις γης στην περιοχή αυτή
3. Προς το παρόν, το Υπουργείο Άμυνας διαθέτει 390 τετραγωνικά χιλιόμετρα (!). Σε άμεση γειτνίαση με το Stonehenge, μερικά από τα οποία είναι μόνιμα κλειστά και η πρόσβαση σε άλλους περιορίζεται αυστηρά. (Σύμφωνα με το Wikimapia, τα σύνορα της πλησιέστερης στρατιωτικής βάσης είναι ενάμισι χιλιόμετρο από αυτές τις πέτρες στα βόρεια και το στρατιωτικό αεροδρόμιο είναι 5 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά).
4. Στο παρελθόν, μια σιδηροδρομική γραμμή και ένα αεροδρόμιο κατασκευάστηκαν σε κοντινή απόσταση από το Stonehenge, και τα δύο στη συνέχεια "ξηλωθήκανε" από προσώπου γης (υπάρχουν και άλλες πηγές που λένε πως το στρατιωτικό αεροδρόμιο ήταν πολύ πιο κοντά, μόνο ένα μίλι από το Stonehenge)
5. Το 1943, χτίστηκε το χωριό Imber (15 χιλιόμετρα από το Stonehenge) και το χωριό Par Hinton. Το άρθρο σχετικά με τον Imber λέει ότι το χωριό εξακολουθεί να τελεί υπό τον έλεγχο του στρατού
6. Η βασιλική σχολή πυροβολικού βρίσκεται 2 χιλιόμετρα βόρεια του Stonehenge, η οποία κάνει ασκήσεις με αληθινά πυρά 340 (!) Ημέρες το χρόνο
7. Στα 9 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά, πίσω από ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο, είναι το Εργαστήριο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Υπουργείου Αμύνης.
8. Ένα άλλο 17 χιλιόμετρα δυτικά του Στόουνχεντζ είναι η βάση των στρατιωτικών αεροσκαφών και του αεροδρομίου των ελικοπτέρων Apache
9. Στην περιοχή του Stonehenge, δεν υπάρχει καμία γεωργική δραστηριότητα λόγω του κινδύνου να βρεθεί σε παλιά πυρομαχικά η νάρκες, το οποία πιθανόν να υπάρχουν εδώ έναν αιώνα. Εξαιτίας αυτού, τα πράσινα λιβάδια γύρω από το Stonehenge κέρδισαν επιστημονική αξία (τοποθεσία ειδικού επιστημονικού ενδιαφέροντος), καθώς αντιπροσωπεύουν τους τελευταίους φυσικούς χλοοτάπητες στην Αγγλία και ενδεχομένως σε όλη την Ευρώπη.
Έτσι, συνοψίζοντας:
- Γύρω από το Στόουνχεντζ για περισσότερα από 100 χρόνια - μια κλειστή περιοχή, φυλασσόμενη από τους στρατιωτικούς, και περιπολούντε από στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα με καθημερινές ασκήσεις του πυροβολικού.
- Οι κάτοικοι εκδιώχθηκαν κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου υπό το πρόσχημα ασκήσεων. τα χωριά είναι υπό τον έλεγχο του στρατού, η κατάσταση αυτή συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
- Απαγορεύονται οι γεωργικές δραστηριότητες σε μεγάλη έκταση της πεδιάδας όπου βρίσκεται το Stonehenge
- Στο έδαφος υπήρχε μια υποδομή που επέτρεπε την κατασκευή μεγάλης κλίμακας (συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων, ενός υποκαταστήματος του σιδηροδρόμου), η οποία αργότερα καταργήθηκε ως περιττή
Ίσως ήταν δύσκολο να βρεθεί ένας πιο κατάλληλος χώρος για την κατασκευή του Stonehenge ... "
Με άλλα λόγια, όλα είναι πολύ σαφή. Στο έδαφος που προστατεύεται από το βρετανικό στρατό, ανεγέρθηκε σκοπίμως αυτό το «κέντρο του αρχαίου πολιτισμού», «κληρονομιά των προγόνων», «μνημείο της ανθρωπότητας», που έγινε το σημαντικότερο θρησκευτικό κέντρο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ίδια η «κληρονομιά της ανθρωπότητας» και η «πνευματικότητα», ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της οποίας είναι αυτή η «κληρονομιά», και η «επιστήμη» που έχει αναπτύξει την "έρευνά" της σε τεράστια κλίμακα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Injoy.gr

ΠΗΓΗ: live-imho.livejournal.com

Pin It

Who's Online

We have 217 guests and no members online

News Flash

Ατέλειωτο Ζουμ με ατελείωτες εικόνες

Read more ...

Μια δουλειά και αυτή λάθος Part 1

Read more ...

Illusion 2

Read more ...

Όταν τα Δέντρα «πεινάνε»!

Read more ...

Διάσημες γυναίκες που φορούν περούκες συνεχώς

Read more ...

Θυμόσαστε τον Azis Mrazish; Δεν θα το πιστέψετε για την αλλαγή που έκανε

 Σίγουρα θυμάστε τον σκανδαλιάρη διάσημο Azis, ο οποίος, με τα μουσικά του βίντεο έγινε άφησε εποχή ακόμα και με τις διαφορές

Read more ...