Ο Robert Downey Jr. λέει ότι το τέλος από την ταινία Oι Εκδικητές- Endgame είναι η καλύτερη στιγμή της MCU από ποτέ!

Pin It

Οι Εκδικητές: Το Endgame απέχει λίγο από 4 μέρες μέχρι να

προβληθεί και οι οπαδοί της Marvel είναι εκστατικοί με την αναμονή αυτή. Ενώ έχουμε ήδη δοθεί πολλά σπόιλερ και στιγμιότυπα, υπάρχει ακόμα αρκετό περιεχόμενο από την ταινία που δεν έχουμε ιδέα. Και ενώ μερικοί Fans θα ήθελαν να τη διατηρήσουν με αυτόν τον τρόπο, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες πληροφορίες χωρίς σπόιλερ που είναι συναρπαστικές.

Οι εκδικητές και ο πρωταγωνιστής του Iron Man, Robert Downey Jr., μας έδωσαν την τελευταία δήλωση σχετικά με την ταινία και αυτή που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη.

Σύμφωνα με τον Downey Jr, ο οποίος μίλησε σε ένα νέο βίντεο από το The Upcoming (θα το δείτε στο τέλος του άρθρου) αναφέρει πως

     "Τα τελευταία οκτώ λεπτά αυτής της ταινίας είναι ίσως τα καλύτερα οκτώ λεπτά ολόκληρης της ιστορίας ... ολόκληρης της διαδρομής όλων των ταινιών, κατά κάποιο τρόπο, επειδή συμμετέχουν όλοι. Έτσι θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. "

 

Είναι σίγουρα μια σημαντική δήλωση - και οι Fans θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Ενώ οι ταινίες των Εκδικητών είναι γνωστές για την καινοτομία τους που προβάλουν μεγάλο αριθμό υπερηρώων, το Infinity  War και η αναμονή για το Endgame να είναι αβάσταχτη για ένα θέαμα για το τελικό play out.

 

Φυσικά, υπάρχει η υποψία ότι το Endgame θα ανοίξει το δρόμο για τις νεότερες ταινίες υπερηρώων

Οι Εκδικητές: Endgame θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 26 Απριλίου.

 

Pin It

Who's Online

We have 55 guests and no members online

News Flash

Ατέλειωτο Ζουμ με ατελείωτες εικόνες

Read more ...

Μια δουλειά και αυτή λάθος Part 1

Read more ...

Illusion 2

Read more ...

Όταν τα Δέντρα «πεινάνε»!

Read more ...

Διάσημες γυναίκες που φορούν περούκες συνεχώς

Read more ...

Θυμόσαστε τον Azis Mrazish; Δεν θα το πιστέψετε για την αλλαγή που έκανε

 Σίγουρα θυμάστε τον σκανδαλιάρη διάσημο Azis, ο οποίος, με τα μουσικά του βίντεο έγινε άφησε εποχή ακόμα και με τις διαφορές

Read more ...