Γιατί απέρριψε τον ρόλο του Gandalf ο Sean Connery

gandalf-sean-connery-Sir-Ian-McKellen
Pin It

Χρειάζεται ένα ιδιαίτερο είδος θρύλου για να είναι γνωστός για δύο εμβληματικούς ρόλους, αντί για

έναν, και αυτή είναι η τιμή που απονέμεται τώρα στον Sir Ian McKellen, τόσο τον Gandalf όσο και τον Magneto. Ωστόσο, εάν η μοίρα είχε παίξει λίγο διαφορετικά, ο πιο αγαπημένος μάγος στη Μέση Γη μπορεί να είχε μια οικεία σκωτσέζικη προφορά.

Ναι είναι αλήθεια. Όπως ανέφερε η Celebrity Net Worth, όταν η παραγωγή για την τριλογία του Lord of the Rings του Peter Jackson άρχισε τελικά να ανεβαίνει, το στούντιο παρακαλούσε τον πραγματικό James Bond να παίξει ως Gandalf. Λάβετε υπόψη, τότε, ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών ήταν ένας τεράστιος "κίνδυνος". Ήταν τρεις ταινίες φαντασίας που γυρίστηκαν μαζί για έναν τεράστιο προϋπολογισμό και χωρίς μεγάλα αστέρια. Το στούντιο είδε τον Sir Sean Connery ως το χρυσό του εισιτήριο και βασικά του έριξε χρήματα: όχι μόνο μισθό 10 εκατομμυρίων δολαρίων ανά ταινία, αλλά και 15 τοις εκατό του συνολικού box office και για τις τρεις ταινίες. Ποιος θα μπορούσε να το προσπεράσει;

Λοιπόν, φαίνεται ότι ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών ήταν λίγο περίεργος για τη γούστα του Sean Connery, τουλάχιστον για εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sean Connery "δεν κατάλαβε το σενάριο" και απέρριψε. Ενώ πιθανότατα θα είχε κάνει ένα πραγματικά ιδιαίτερο Gandalf, είμαστε χαρούμενοι που βιώσαμε την έκδοση του Sir Ian McKellen.

 

gandalf-sean-connery-Sir-Ian-McKellen

Pin It

Who's Online

We have 36 guests and no members online

News Flash

Υβρίδια φτιαγμένα με Photoshop Part 4

Read more ...

Μια δουλειά και αυτή λάθος Part 1

Read more ...

Ξεσπάστε εδώ!!!

 Άσχημη μέρα στην δουλειά?

Read more ...

20 Διαφορετικά εξώφυλλά ταινιών Part 1

Part 1

Read more ...

Η Χαλάρωση σε άλλο επίπεδο!!!

10 Προτάσεις για το Γκαράζ σας

 

Read more ...