Τέλος Ο Ben Affleck από τον Batman

Pin It

 

Ο Ben Affleck δήλωσε δημόσια στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και Live πως είναι τελεσίδικη η αποχώρησή του από τον ρόλο του Batman και "κρέμασε" την κάπα του .

Πρίν λίγες μέρες ο αρχηγός της Justice League επιβεβαιώνει ότι όλα όσα ακούσαμε ήταν αληθινά όσα γράφτηκαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, και πως είναι ώρα να αναλάβει κάποιος νεότερος.

 

Στη συνέχεια, ο Kimmel του είχε "μια μικρή έκπληξη" για τον Affleck, και εμφανίστηκε ο συμπαίκτης του Kimmel, Guillermo Rodriguez με κοστούμι του Robin και έφερε την κάπα του Batman, μα με το όνομα "BATFLECK" στο πίσω μέρος και τον αριθμό 12 με αναφορά στον Τομ Μπράντι, καθώς ο Affleck αστειεύτηκε ότι ο αριθμός ήταν στο κοστούμι του όλη την ώρα και ότι οι Warner Bros. έπρεπε να πληρώσουν 80 εκατομμύρια δολάρια για να το αφαιρέσουν ψηφιακά. Με τον Affleck τώρα έξω από το παιχνίδι, τις τελευταίες εβδομάδες διάφορες φήμες για το ποιος θα μπορούσε να κληρονομήσει το ρόλο, από τον Robert Pattinson στον Kit Harington.

 

 

 

 

 

Θα πρέπει να περιμένουμε λίγους μήνες ακόμη μέχρι να το μάθουμε, αλλά όποιος κι αν είναι ο επόμενος "καπετάνιος", θα τον δούμε εν δράσει όταν το The Batman θα παίξει στην μεγάλη οθόνη στις 25 Ιουνίου 2021.

 

 

ΠΗΓΗ: Youtube

Pin It

Who's Online

We have 120 guests and no members online

News Flash

Ατέλειωτο Ζουμ με ατελείωτες εικόνες

Read more ...

Μια δουλειά και αυτή λάθος Part 1

Read more ...

Illusion 2

Read more ...

Όταν τα Δέντρα «πεινάνε»!

Read more ...

Διάσημες γυναίκες που φορούν περούκες συνεχώς

Read more ...

Θυμόσαστε τον Azis Mrazish; Δεν θα το πιστέψετε για την αλλαγή που έκανε

 Σίγουρα θυμάστε τον σκανδαλιάρη διάσημο Azis, ο οποίος, με τα μουσικά του βίντεο έγινε άφησε εποχή ακόμα και με τις διαφορές

Read more ...