Καλόγριες καλλιεργούν μαριχουάνα για να θεραπεύσουν τον κόσμο!!!

Pin It

 

Το να είναι κάποια καλόγρια δεν σημαίνει πως μπορεί να γίνει οποιαδήποτε. Απαιτείται πειθαρχία, αφοσίωση, συναίσθηση και υπομονή. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις, παίρνει μια "θεϊκή γνώση της κηπουρικής μαριχουάνας". Στοίχημα ότι ποτέ δεν σας είπαν ότι είναι γραμμένο στην Βίβλο.

Στην πραγματικότητα, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι οι περισσότερες καλόγριες ΔΕΝ καλλιεργούν μαριχουάνα. Αλλά αυτές δεν είναι συνηθισμένες καλόγριες. Αυτές είναι οι αδελφές της κοιλάδας, Το θέμα μιας συναρπαστικής σειράς φωτογραφιών των φωτογράφων Shaughn Crawford και John DuBois τραβηγμένες στο Merced της Καλιφόρνια, οι αδελφές - οι οποίες θεωρούν τις ίδιες καλόγριες αλλά δεν είναι καθολικές ή παραδοσιακά θρησκευτικές - καλλιεργούν μαριχουάνα σύμφωνα με τους κύκλους του φεγγαριού, πριν μετατρέψουν τη συγκομιδή τους σε φάρμακα τα οποία στη συνέχεια πωλούν online. Τα προϊόντα τους, τα οποία είναι όλα βιολογικά, αντιμετωπίζουν διάφορες ασθένειες, όπως πόνο στην πλάτη, ημικρανίες και άλλα. Κάθε βάζο και μπουκάλι παίρνει τη δική του μικρή προσευχή πριν αποσταλεί για διανομή.

Παρά το γεγονός ότι έχουν παραχωρηθεί άδεια καλλιεργητών ιατρικής μαριχουάνας, η λειτουργία τους απειλείται από δήμους της Καλιφόρνια που εξετάζουν την απαγόρευση καλλιέργειας που θα καταστήσει την επιχείρησή τους παράνομη. Αλλά οι αδελφές σκοπεύουν να πολεμήσουν την απαγόρευση. Σε τελική ανάλυση, έχουν τον Θεό στο πλευρό τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It

Who's Online

We have 92 guests and no members online

News Flash

17 Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Αυτός ο συναρπαστικός κόσμος στον οποίο ζούμε, έχει πολλά να προσφέρει.

Read more ...

Καλόγριες καλλιεργούν μαριχουάνα για να θεραπεύσουν τον κόσμο!!!

 

Read more ...

Ο Λευκός Ναός της Ταϊλάνδης που θυμίζει σκηνές από Παράδεισο και Κόλαση μαζί (30 photo)

Ο Wat Rong Khun, ευρύτερα γνωστός και ως Λευκός Ναός της Ταϊλάνδης, είναι χτισμένος με μια πολύ απλή ιδέα. Ο δημιουργός του, Chalermchai Kositpipat, ήθελε να

Read more ...

1.000 Ετών Μούμια μέσα σε Άγαλμα του Βούδα

 

Μια σάρωση Σπειροειδής αξονικής τομογραφίας (CT) ενός βουδιστικού αγάλματος από τον 11ο ή τον 12ο αιώνα αποκάλυψε ένα

Read more ...

Η επιστήμη απέδειξε πως ο Freddie Mercury ήταν ο μεγαλύτερος τραγουδιστής όλων των εποχών

Υπάρχει αμφιβολία για το ποιος παίρνει το στέμμα?

Read more ...

15 Υβρίδια φτιαγμένα με Photoshop Part 2

Τα μυθικά πλάσματα πάντα μας γοητεύουν - από τους μαγικούς μονόκερους και τους δράκους μέχρι τις Νεραιδες και τις Γοργόνες.

Read more ...