Όλη η Αλήθεια σχετικά με την "πρωταγωνίστρια" της ταινίας Pet Sematary 2019

Pin It

Όλοι γνωρίζουμε πιθανώς τις θρυλικές ιστορίες τρόμου του Stephen King. Μια από τις πιο γνωστές είναι το μυθιστόρημα του 1983 Pet Sematary που μετατράπηκε σε

θρίλερ τρόμου και βγήκε στην μεγάλη οθόνη το 1989. Μέχρι τον αιώνα εκείνον το μυθιστόρημα και η ταινία αναγνωρίστηκαν ευρέως ως από τα πιο κλασικά και το Pet Sematary επέστρεψε στις οθόνες για άλλη μια φορά το 2019.

 

 

Βλέποντας το νέο remake της ταινίας αρκετοί ήταν εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με την "πρωταγωνίστρια" της ταινίας Pet Sematary που ακούει στο όνομα Church.

 

 

 

Η γάτα Ράτσας Maine Coon που ακούει στο όνομα Church, στην πραγματικότητα παίζεται από πολλές και διαφορετικές γάτες. Ήταν όλες εκπαιδευμένες να κάνουν ένα συγκεκριμένο πράγμα και ξεχώρισαν σε αυτό, όπως το σφύριγμα στην κάθε εντολή, ή το να κοιτάζει ή να τρέχει πολύ γρήγορα κ.λ.π. . Τρία από τα γατάκια έχουν στην πραγματικότητα σελίδες Instagram με τους οπαδούς τους για να ενισχύσουν τη σταδιοδρομία τους ως επίδοξους "ηθοποιούς". Ο JD, ο Tonic και ο Leo ήταν τα τρία μεγαλύτερα αστέρια και έκαναν το ανανεωμένο αιλουροειδές είναι πραγματικά αξέχαστο (ο Tonic έκανε το χαριτωμένο γατάκι στην αρχή της ταινίας, ενώ ο Leo είναι το εντυπωσιακό άγριο γατάκι στην αφίσα(επάνω στον ρόλο του και κάτω....κυριλέ!).

 

 

 

 

 

 

Ο σκηνοθέτης αργότερα αποκάλυψε στις συνεντεύξεις ότι όλες οι γάτες που απεικόνιζαν την Church υιοθετήθηκαν στην πραγματικότητα από καταφύγια. Η ομάδα παραγωγής άρχισε να ψάχνει μέσα από διάφορα καταφύγια και οργανώσεις διάσωσης και κατέληξαν με πάνω από 5 γάτες. Αφού συλλέχθηκαν όλες, οι εκπαιδευτές εργάστηκαν για 2 μήνες για να τους διδάξουν συγκεκριμένα καθήκοντα, τα οποία αποδείχθηκαν επιτυχημένες αποστολές καθώς όλα τα γατάκια έλαμψαν στους συγκεκριμένους ρόλους τους.

 

 

 

Η ομάδα παραγωγής αποκάλυψε επίσης ότι μερικά από τα γατάκια (όπως ο εκπληκτικός Leo) έπρεπε να περάσουν λίγο χρόνο στην καρέκλα μακιγιάζ. Γιατί; Λοιπόν, για να φαίνονται άλλοτε τρομακτικά και άλλοτε  ... ..αγαπητά. Η γούνα των γατών έπρεπε να καλύπτεται με κιμωλία και βρώσιμα σκουπίδια, ώστε να ήταν ασφαλές σε περίπτωση που κάποιο θα τα... έγλειφε.

 

 

 

 

Μετά το τέλος της ταινίας, η ομάδα βρήκε όλες τις συμμετέχουσες γάτες μια νέα κατοικία. Δυστυχώς, μετά την πρεμιέρα της ταινίας, ο χειριστής του Leo, Kirk Jarett, μοιράστηκε μερικές δυσάρεστες ειδήσεις.

Ο Λέων "έφυγε" από τον αρτηριακό θρομβοεμβολισμό των αιλουροειδών, γνωστός και ως θρόμβος σέλας, μια κατάσταση που δεν είναι σπάνια μεταξύ των Maine Coon. Το μήνυμα του Jarett για το Instagram είπε: "Με βαθιά θλίψη, σας λέμε ότι ο Λέων έχει πεθάνει. Το αστέρι του ας λάμπει πάντα φωτεινό! "

 

 

 

Δείτε μερικά αποσπάσματα της ταινίας

 

 

 

ΠΗΓΗ:boredpanda.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: INJOY.GR

Pin It

Who's Online

We have 38 guests and no members online

News Flash

Υβρίδια φτιαγμένα με Photoshop Part 4

Read more ...

Μια δουλειά και αυτή λάθος Part 1

Read more ...

Ξεσπάστε εδώ!!!

 Άσχημη μέρα στην δουλειά?

Read more ...

20 Διαφορετικά εξώφυλλά ταινιών Part 1

Part 1

Read more ...

Η Χαλάρωση σε άλλο επίπεδο!!!

10 Προτάσεις για το Γκαράζ σας

 

Read more ...